LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!!!!

FREDAG! En bra dag i skolan två lektioner religion ---> håltimme i två ½ timme ---> fysik b 2,5h!!
Lunch med Madde, mysis bland östermalmstanter på Sandys, skagen submarine. På fystiken hände något konstigt -jag började fråga saker, hela tiden! Jobbit! Sedan gick jag och Sandra iväg till banken för att sätta in pengar till flaket, jag något betungad av alla skolböcker jag bar hem, jag tror jag lutade några grader... Det kostade 80kr att föra över pengar vi räknade då ut att alla i klassen ska betala mig 4kr var, haha. Sedan var det LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOv!!!!

IMORGON
bär det av mot spännande äventyr i Portugal! Det var ett ledset farväl jag tog till Madde och Sandra idag i skolan, festisar(utan mig). Frida kom även förbi för "att hämta jackan" en stund ett trevligt litet chat och även farväl - bus eller godis?

PEACE OUT MF'S!


Bjuder på en bild från våran härliga seglingstur för några veckor sedan, <3!!

LISTA

1. Jag är rädd för en mattant i skolan!
2. Jag har inte tränat sen innan sommaren!
3. Jag är en nörd.
4. Min mamma fyller år imorgon.
5. Längtar tillbaka till sommaren!
6. Jag vet inte vad jag vill bli när jag blir stor.
7. -
8. Jag har snygga skor.
9. Jag har inte körkort
10. Jag ska ta körkort = hatar kollektivtrafiken!

Måndag - en sån dag...

IDAG fick jag för mig att min klasskompis var i skolan fast hon inte var det, det var sjukt skumt! Jag var helt bombsäker på att jag såg henne i skolan, hm. Kan man hosta konstant? svar: JA! Jag hostade konstant i två dagar sedan IDAG när jag kom till skolan = poff bara sådär slutar jag hosta, men när lektionen börjar får jag hostanfall = hostar konstant resten av lektionen. Detta ser jag som ett starkt bevis på att jag inte borde gå i skolan, fram tills att jag kom hem och fortfarande hostar, jag är nog sjuk endå, HOST!

HÖSTLOV = PORTUGAL ALLÉ
Har nio böcker att läsa ut, kommer jag att klara det?
JA/NEJ

Go let it out, la la la la la

SÄMSTA BLOGGEN AV ALLA!

Kommentera över hur mycket min blogg suger!! SNÄLLA!


DAGENS!

Idag märkte jag hur stressad jag var när jag började lägga upp sallad på brickan och inte tagit någon tallrik. Jag har på tre veckor 6 prov inplanerade, just nu har jag 2 av 6 kvar, SKÖNT kan man tänka men fortfarande stressad = Vill ha lov nu!

Ge mig lov!




RSS 2.0